Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ FISCHER - Fischer

Η ιστορια
της FISCHER

1821

Ο JEAN FISCHER ΙΔΡΥΕΙ ΤΟ ΖΥΘΟΠΟΙΕΙΟ
ΤΗΣ FISCHER ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

1922

Η FISCHER ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ
ΖΥΘΟΠΟΙΕΙΟ ADELSHOFFEN ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
"GROUPE PERCHEUR"

Ο συνδυασμός των παραδοσιακών, αξεπέραστων, γερμανικών τεχνικών ζυθοποίησης και της εκλεπτυσμένης γαλλικής κουλτούρας κάνει τη γευστική εμπειρία της Fischer μοναδική. Η Fischer, όπως και η προέλευσή της, είναι προϊόν ένωσης των καλύτερων συστατικών και από τους δύο λαούς που πέρασαν από την περιοχή. Η κουλτούρα των Αλσατών, που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, διατήρησε τη Fischer πιστή και συνεπή στην ποιότητα που “έχτισαν” γενιές ζυθοποιών, με τις ίδιες τεχνικές και μεθόδους που δίδαξε ο Jean Fischer.

1999

Η FISCHER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σχεδόν 30 χρόνια μετά την έναρξη των εξαγωγών της, μία από τις σημαντικότερες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της Fischer αρχίζει να διανύεται. Για πρώτη φορά μετά την ίδρυσή της, η ζυθοποιία εμπιστεύεται την παραγωγή της εκτός των συνόρων της Αλσατίας και στα χέρια των ζυθοποιών της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

Παραγόμενη με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από το 1821 και υπό την αυστηρή επίβλεψη της Brasseries Fischer & Adelshoffen, η ιδιαίτερη αισθητική της Fischer ξεχωρίζει τόσο μέσα από τη μοναδική της γεύση, όσο και από την υψηλού επιπέδου κουλτούρα της.