ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΕΝΗΛΙΚΙΩΝΕΤΑΙ. Η FISCHER ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. - Fischer

22 ΜΑΡ. 2017

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΕΝΗΛΙΚΙΩΝΕΤΑΙ. Η FISCHER ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.


Warning: Illegal string offset 'value' in /home2/fischerbeer/public_html/wp-content/themes/fischer-theme/single-new.php on line 45

Για 7η συνεχή χρονιά, σε μια από τις σημαντικότερες στιγμές του Γαλλόφωνου Φεστιβάλ – την ενηλικίωση του, η Fischer θα απονέμει ξανά το Βραβείο Κοινού Fischer.

 

Το φεστιβάλ, που η πόλη έχει αγκαλιάσει για σχεδόν δύο δεκαετίες, είναι έτοιμο να μας προσφέρει μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες, ανοίγοντας την αυλαία του την Πέμπτη 23 Μαρτίου, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

 

Για 7 ημέρες, οι κινηματογραφικές αίθουσες θα γεμίσουν με μοναδικές γαλλόφωνες παραγωγές, ενώ έξω από αυτές, θα μας περιμένει η Fischer, για να υποδεχτεί στις κάλπες της τις ψήφους του κοινού, το οποίο θα επιλέξει την ταινία που θα αποσπάσει το Βραβείο Κοινού Fischer, μέσα από ένα σύνολο 40 μοναδικών ταινιών.

 

Στην τελετή έναρξης του Φεστιβάλ, θα παρευρεθεί ο Πρέσβης της Γαλλίας κ. Christophe Chantepy και σημαντικοί συντελεστές των ταινιών που θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Τη βραδιά θα ανοίξει η προβολή της αυτοβιογραφικής δραματικής ταινίας “Dalida”, σε σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή της Lisa Azuelos, ενώ η Fischer θα συνοδεύσει τους εκλεκτούς καλεσμένους του καλλιτεχνικού και πολιτικού χώρου, στη δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλική πρεσβεία, μετά το τέλος της προβολής.

 

To 18ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου ολοκληρώνεται την Τετάρτη 29 Μαρτίου, μετά από πλήθος προβολών στην Αθήνα, στις αίθουσες Δαναός, Άστορ και στο auditorium του Γαλλικού Ινστιτούτου. Παράλληλα, από τις 23 έως τις 29 Μαρτίου, το Φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να λείπει από την πιο σινεφίλ πόλη τη Θεσσαλονίκη, με προβολές των ταινιών στον κινηματογράφο Ολύμπιον.

 

Ενημερώσου σχετικά με τις προβολές του Φεστιβάλ στο festivalfilmfrancophone.gr, και κέρδισε διπλές προσκλήσεις στη σελίδα της Fischer στο Facebook facebook.com/FischerBeerGreece.


Warning: Illegal string offset 'value' in /home2/fischerbeer/public_html/wp-content/themes/fischer-theme/single-new.php on line 49

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ