62° ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Fischer

03 ΝΟΕ. 2021

62° ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Warning: Illegal string offset 'value' in /home2/fischerbeer/public_html/wp-content/themes/fischer-theme/single-new.php on line 45

Το 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης επιστρέφει στο σπίτι του, τις κινηματογραφικές αίθουσες, με ασφάλεια, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, από την Πέμπτη 4 έως την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021. Η γιορτή του ανεξάρτητου κινηματογράφου θα πραγματοποιηθεί σε φυσικούς χώρους, αλλά και online.

Για 15η χρονιά, πιστή στο σινεφίλ ραντεβού της με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, η Fischer, ως Χορηγός Βραβείων Κοινού, αναδεικνύει τις ταινίες εκείνες που ο κόσμος θα ξεχωρίσει.

Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ, φροντίζει ώστε το κινηματογραφικό κοινό να απολαύσει αμέτρητες προβολές από όλον τον κόσμο, συναντήσεις με διάσημους προσκεκλημένους, αφιερώματα και εκδηλώσεις, παρέα με την αγαπημένη του Premium Pilsener.

Οι λάτρεις του κινηματογράφου που θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη την περίοδο αυτή, απολαμβάνοντας την αγαπημένη τους Fischer σε επιλεγμένα σημεία της πόλης, θα έχουν την δυνατότητα να κερδίζουν προσκλήσεις για δωρεάν προβολές στις φυσικές αίθουσες.

#FischerBeer #ItsAboutTaste #StarringFischer

 

Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ!

 

Παράγγειλε μια Fischer σε ένα από τα 20 επιλεγμένα σημεία & κέρδισε μία πρόσκληση για το 62ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

 

ΑΛΑΝΑ\ΠΙΣΙΝΑ

 ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 0

ΑΣΤΟΡΙΑ

 ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ 17

ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΡ

 ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 25

ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ

 ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 10

ΕΠΑΥΛΗ ΜΑΡΟΚΟ

 ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ 133

ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ

 ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ 14

ΝΕΦΕΛΗ

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 34

ΝΙΚΗΣ 35

 Λ. ΝΙΚΗΣ 35

BAD HABIT

 ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 18-20

BEER GARDEN

 ΙΚΤΙΝΟΥ 14

BEYOND THE WALL

 ΦΡΑΓΚΩΝ 2

BRISTOL

 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 24

DANDELION

 ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ 17

DESEO

 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 43

KAIROS

 ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 1

MACHO LIBRE

 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΒΩΛΟΥ 44

ΜΟΙ

 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 134

OMICRON Z

 ΖΕΥΞΙΔΟΣ 2

PARATY

 ΠΙΝΔΟΥ 8

THE GARDEN OF SIN

 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΙΖΥΗΝΟΥ 60


Warning: Illegal string offset 'value' in /home2/fischerbeer/public_html/wp-content/themes/fischer-theme/single-new.php on line 49

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ