61° ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Fischer

01 ΝΟΕ. 2020

61° ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Warning: Illegal string offset 'value' in /home2/fischerbeer/public_html/wp-content/themes/fischer-theme/single-new.php on line 45

Η Fischer ως Χορηγός βραβείων Κοινού στήριξε έμπρακτα το σύνθημα “Σινεμά με κάθε τρόπο” στο 61ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, κρατώντας συντροφιά στους χιλιάδες σινεφίλ που παρακολούθησαν διαδικτυακά την φετινή διοργάνωση απολαμβάνοντας μοναδικές προβολές.

H περίοδος που διανύουμε είναι σίγουρα μία πρόκληση για όλη την ανθρωπότητα, σε όλους τους τομείς. Η τέχνη όμως και η δημιουργία, οφείλουν να βρίσκουν πάντα τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας με το κοινό. Γι’ αυτόν τον λόγο τα Βραβεία Κοινού Fischer δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή την διοργάνωση και να ενθαρρύνουν, μέσα από έναν διαφοροποιημένο τρόπο επικοινωνίας, να ακουστεί η άποψη και η προτίμηση του κοινού.

Όλοι μαζί με αισιοδοξία ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τις κορυφαίες δημιουργίες της έβδομης τέχνης για τον επόμενο Νοέμβριο, για τον εορτασμό του 62ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης, με την ελπίδα τόσο της διαδικτυακής όσο και της φυσικής παρουσίας.

#FischerBeer #ItsAboutTaste #StarringFischer


Warning: Illegal string offset 'value' in /home2/fischerbeer/public_html/wp-content/themes/fischer-theme/single-new.php on line 49

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ