ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΕΝΑ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ! - Fischer

22 ΙΟΥΝ. 2016

ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΕΝΑ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ!


Warning: Illegal string offset 'value' in /home2/fischerbeer/public_html/wp-content/themes/fischer-theme/single-new.php on line 45

Για 6η χρονιά, η μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή της Αθήνας επιστρέφει! Περισσότερες από 20 προβολές στα ομορφότερα σημεία της πόλης, από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, με ελεύθερη είσοδο και παρέα τη Fischer!

Το Athens Open Air Film Festival (Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας) έχει γίνει πια θεσμός στην πόλη και παρέα με την αγαπημένη μας μπίρα μας δίνει ραντεβού για 6η συνεχόμενη χρονιά. Τη μπίρα που αγαπάει τον καλό κινηματογράφο και συμπληρώνει ιδανικά τις ξεχωριστές στιγμές του 6ου Athens Open Air Film Festival, δροσίζοντας απολαυστικά και κερνώντας το κοινό των προβολών.

Θρυλικά μιούζικαλ, σπαγγέτι γουέστερν, καταξιωμένα δράματα, πολυβραβευμένες δημιουργίες, ταινίες φαντασίας και τρόμου, ελληνικά φιλμ που αξίζει να δείτε και ανεξερεύνητα διαμάντια του σινεμά συνοδευόμενα από ζωντανή μουσική αποτελούν το φετινό πρόγραμμα του 6ου Athens Open Air Film Festival!

Για να δείτε το πρόγραμμα Athens Open Air Film Festival, κάντε κλικ εδώ.


Warning: Illegal string offset 'value' in /home2/fischerbeer/public_html/wp-content/themes/fischer-theme/single-new.php on line 49

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ