Η FISCHER ΣΤΟ 20° ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ - Fischer

04 ΑΠΡ. 2019

Η FISCHER ΣΤΟ 20° ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ


Warning: Illegal string offset 'value' in /home2/fischerbeer/public_html/wp-content/themes/fischer-theme/single-new.php on line 45

Το Φεστιβάλ που έχει γίνει πλέον θεσμός για τον Έλληνα σινεφίλ, γιορτάζει φέτος τα 20α γενέθλια του και προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η γαλλική κινηματογραφική παραγωγή. Η Fischer βρίσκεται και αυτή τη χρονιά δίπλα στο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου, με το Βραβείο Κοινού Fischer.

 

Το φεστιβάλ ανοίγει την αυλαία του στην Αθήνα, την Τρίτη 2 Aπριλίου στο εμβληματικό «Παλλάς» της οδού Βουκουρεστίου, ενώ στην συνέχεια η «δράση» μεταφέρεται στο γειτονικό «Zonar’s» για το λαμπερό party έναρξης, με τη Fischer να κλέβει τις εντυπώσεις στα ποτήρια των σινεφίλ. Επίτιμος καλεσμένος είναι, ο Πρέσβης της Γαλλίας κ. Christophe Chantepy και σημαντικοί συντελεστές των ταινιών που θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Την βραδιά θα ανοίξει η προβολή της ταινίας “Το πρόβλημά μου είσαι εσύ” του Pierre Salvadori.

 

Από την 2 έως την 10 Απριλίου το κοινό έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει τις πιο ενδιαφέρουσες γαλλόφωνες δημιουργίες πρόσφατης – και όχι μόνο – παραγωγής. Η μπίρα Fischer και οι ειδικές κάλπες ψηφοφορίας, βρίσκονται έξω από τις αίθουσες προβολών καθ΄ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, ώστε οι θεατές να έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν την αγαπημένη τους ταινία, η οποία θα είναι υποψήφια να αποσπάσει το Βραβείο Κοινού Fischer, ανάμεσα από ένα σύνολο 43 ταινιών.

 

Επίκεντρο της φετινής θεματολογίας είναι το άρωμα, ένα στοιχείο που διεγείρει τις αισθήσεις. Η ειδική θεματική του φεστιβάλ θα αναδείξει την καίρια σημασία του αρώματος στην ποπ κουλτούρα, το στυλ και την αισθητική. Έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες με τον γνήσιο χαρακτήρα και την αισθητική της Fischer. It’s about taste!

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προβολές του φεστιβάλ, επισκεφτείτε το festivalfilmfrancophone.gr

 

#StarringFischer #GreenCarpet #FischerBeer #ItsAboutTaste


Warning: Illegal string offset 'value' in /home2/fischerbeer/public_html/wp-content/themes/fischer-theme/single-new.php on line 49

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ