26° ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ - Fischer

01 ΟΚΤ. 2020

26° ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ


Warning: Illegal string offset 'value' in /home2/fischerbeer/public_html/wp-content/themes/fischer-theme/single-new.php on line 45

Η Fischer απένειμε για 3η συνεχή χρονιά το Βραβείο Κοινού Fischer στη μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε προσαρμοσμένη απόλυτα σε όλα τα υγειονομικά μέτρα, με τη σινεφίλ μπίρα να πρωταγωνιστεί στους 7 θερινούς κινηματογράφους που φιλοξένησαν την φετινή διοργάνωση, συνοδεύοντας απολαυστικά τις Νύχτες Πρεμιέρας.

Καθ΄ όλη την διάρκεια του απολαυστικού αυτού 11ημέρου, η Αθήνα γέμισε εικόνες, ζωή και ρυθμό. Σινεφίλ κάτοικοι αλλά και επισκέπτες της Αθήνας συνέρρευσαν στις προβολές του Φεστιβάλ και παρακολούθησαν σεβόμενοι όλα τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας 90 ταινίες μεγάλου και 48 ταινίες μικρού μήκους, ενώ πολυάριθμοι θεατές παρακολούθησαν τις Online προβολές και χάρισαν την ψήφο τους στην αγαπημένη τους ταινία διαδικτυακά για πρώτη φορά στην ιστορία των Νυχτών Πρεμιέρας. Η Fischer – ως γνήσιος λάτρης της έβδομης τέχνης – ήταν αυτή που έδωσε βήμα στο κοινό για να εκφράσει την άποψή του και βράβευσε την επιλογή του.

Η μπίρα Fischer και οι θεατές του φεστιβάλ ανανέωσαν με αισιοδοξία το ραντεβού τους με τις κορυφαίες δημιουργίες της έβδομης τέχνης για τον επόμενο Σεπτέμβριο, για τον εορτασμό του 27ου  Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας.

#FischerBeer #ItsAboutTaste #StarringFischer


Warning: Illegal string offset 'value' in /home2/fischerbeer/public_html/wp-content/themes/fischer-theme/single-new.php on line 49

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ