11° ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ - Fischer

04 ΑΠΡ. 2021

11° ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ


Warning: Illegal string offset 'value' in /home2/fischerbeer/public_html/wp-content/themes/fischer-theme/single-new.php on line 45

H Fischer πιστή στο ανοιξιάτικο ραντεβού της με το Γαλλικό κινηματογράφο απένειμε για 11η συνεχή χρονιά το «Βραβείο Κοινού Fischer»! Φέτος για πρώτη φορά κράτησε συντροφιά στο κοινό που παρακολούθησε δεκάδες αξιόλογες γαλλόφωνες ταινίες, διαδικτυακά.  Μοναδικές γαλλόφωνες κινηματογραφικές παραγωγές γέμισαν εικόνες τους χιλιάδες σινεφίλ, που τίμησαν το 21ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου, με την διαδικτυακή παρουσία τους. Φέτος, εφαλτήριο αποτέλεσε η επιθυμία της αντάμωσης που είναι πιο έντονη από ποτέ. Η ανάγκη για να βρεθούμε ο ένας κοντά στον άλλον δημιούργησε πρόσφορο έδαφος για μοναδικές κινηματογραφικές γενεσιουργίες.

Η Fischer,η πιο σινεφίλ μπίρα, πιστεύει στην σημαντικότητα της 7η τέχνης και συνόδευσε γευστικά αυτή τη γιορτή, βοηθώντας το κοινό να αναδείξει με την ψήφο του  την ταινία που αγάπησε περισσότερο.

Με ευχή την επιστροφή στις κινηματογραφικές αίθουσες, η Fischer δίνει το επόμενο ραντεβού με την 7η τέχνη, με τους δημιουργούς και λάτρεις γαλλικών και γαλλόφωνων ταινιών.

#FischerBeer #ItsAboutTaste #StarringFischer


Warning: Illegal string offset 'value' in /home2/fischerbeer/public_html/wp-content/themes/fischer-theme/single-new.php on line 49

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ