ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
YΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΜΑ, ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ COOKIES ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ
ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ. ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ COOKIES.
Αν λατρεύεις τις ταινίες αλλά και τις ατελείωτες μαγειρικές δημιουργίες, εδώ θα βρεις μία συνταγή Burger Croque Monsieur.
Άνοιξε και απόλαυσε μία Fischer. Ακολούθησε αυτή τη συνταγή που ταιριάζει τέλεια με μία γαλλική ταινία.
Δώσε άλλη γεύση στην στιγμή σου.
Υλικά
Για τη Béchamel
Για τα burger
Για τη Béchamel
Τοποθετούμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και βάζουμε το βούτυρο. Αφήνουμε μέχρι να λιώσει. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να απορροφήσει όλο το βούτυρο. Βάζουμε το γάλα σιγά σιγά ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να δέσει η σάλτσα. Αφαιρούμε από τη φωτιά και βάζουμε πιπέρι, αλάτι, το μοσχοκάρυδο, τέλος την παρμεζάνα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το τυρί. Αφήνουμε στην άκρη.
Για το Burger
Ανοίγουμε τα ψωμάκια στη μέση και απλώνουμε τη ketchup στην κομμένη επιφάνειά τους. Απλώνουμε σε ένα βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος τη βάση από τα ψωμάκι. Μοιράζουμε σε όλη την επιφάνεια το ζαμπόν, τη béchamel, τα τυριά και καλύπτουμε με τα καπάκια από τα ψωμάκια. Καλύπτουμε την πάνω πλευρά με την κέτσαπ, τα υπόλοιπα τυριά και ψήνουμε για 15-20 λεπτά για να πάρει χρώμα και να λιώσει το τυρί. Σημείωση: Μην ξεχάσεις να προθερμάνεις τον φούρνο.
Η Fischer δίνει άλλη γεύση στην ταινία και το φαγητό!